Lions Club Herlev
Kildegården
Klausdalsbrovej 390
2730 Herlev
info@lionsherlev.dk

Herrefrokost 2017

Så er det igen tid til at sætte kryds i kalenderen for Herlevs årlige Herrefrokost, der afholdes lørdag den 2. september 2017 klokken 12:00 til ca. 17:00 i festlokalerne på Kildegårdskolen Øst, Krogestykket 33, 2730 Herlev.


Ingredienserne er de kendte - muntre herrer - søde serveringspiger - god mad - liflige drikkevarer - underholdning og taler af prominente herrer og underholdning.

Deltagelsen koster kr. 350,00

Læs mere her på FACEBOOK

Med din deltagelse støtter du Lions Herlev Elevpulje, der yder en social støtte til elever, der går på Herlevs folkeskoler, f.eks. skolemælk, deltagelse på lejrskoler etc.

Tilmelding

I år har vi valgt at benytte Nemtilmeld, når du skal tilmelde dig Herrefrokost. Du gøres her: TRYK HER 

Her kan du angive,, hvor mange billetter du ønsker, om du ønsker at købe 10 stk. Genstandskort, hvor hvert kort kan bruges til indkøb af en fadøl, snaps eller vand, eller en flaske snaps a kr. 300. Du kan naturligvis også vælge at købe drikkevarerne på selve dagen. Betaling sker via betalingskort og du vil automatisk modtage en kvittering per e-mail.  

I forbindelse med bestillingen har du mulighed for at angive, hvorvidt der er nogle herrer, som du ønsker at sidde til bords sammen med.  

Har du spørgsmål til arrangementet er du velkommen til at sende os en mail på herrefrokost@lionsherlev.dk    

Spred invitationen

Det vil glæde os meget, om du viderebringer dette event til dit netværk af potentielle herrer, der ved tilmelding meget gerne må oplyse, at du har inviteret, så deltager ’jeres bord’ i konkurrencen om festlige præmier for flest tilmeldte.

Med venlig hilsen og på gensyn

Nyheder

Herlev Rundt

Kristi Himmelfartsdag den 10. maj
Læs mere om dette fantastiske motionsløb HER