Herrefrokost
Logo

Herrefrokost 2019


Så er det igen tid til at sætte kryds i kalenderen for Herlevs årlige Herrefrokost, der afholdes lørdag den 31. august 2019 klokken 12:00 i festlokalerne på Kildegårdskolen Øst, Krogestykket 33, 2730 Herlev. Dørene er åbne fra klokken 11:30

 

Ingredienserne er de kendte - muntre herrer - søde serveringspiger - god mad - liflige drikkevarer - underholdning og taler af prominente herrer.

Deltagelsen koster kr. 375,00


Læs mere her på Facebook.


Med din deltagelse støtter du Lions Herlev Elevpulje, der yder en social støtte til elever, der går på Herlev's folkeskoler. Støtten gives i samarbejde med den enkelte skole.


Tilmelding


I år har vi valgt at benytte Nemtilmeld, når du skal tilmelde dig Herrefrokost. Du gøres her: TRYK HER


Her kan du angive,, hvor mange billetter du ønsker, om du ønsker at købe 10 stk. Genstandskort, hvor hvert kort kan bruges til indkøb af en fadøl, snaps eller vand, eller en flaske snaps a kr. 300. Du kan naturligvis også vælge at købe drikkevarerne på selve dagen. Betaling sker via betalingskort og du vil automatisk modtage en kvittering per e-mail. 


I forbindelse med bestillingen har du mulighed for at angive, hvorvidt der er nogle herrer, som du ønsker at sidde til bords sammen med.


Har du spørgsmål til arrangementet er du velkommen til at sende os en mail på herrefrokost@lionsherlev.dk


Som altid vil der efter frokosten være mulighed for at blive kørt i bus til Herlev midtby (afgang ca. 16:15) og evt. mødes med sin bedre halvdel.

 

Med venlig hilsen og på gensyn

LIONS Club Herlev

Kontakt

 

Lions Herlev er en del af Lions Danmark og Lions International.

Lions Herlev

Kildegården

Klausdalsbrovej 390

2730 Herlev

mail@lionsherlev.dk

Lions Herlev

 

Hjælp os med at hjæpe andre!

Arbejdet i Lions er baseret på frivillighed og overskuddet går til sociale hjælpearbejde.