Elevpuljen

Lions Herlev Elevpulje blev etableret i 2009. Siden da har LIONS Club Herlev hvert år doneret et beløb til Herlevs folkeskoler til brug for en social indsats over for den enkelte elev, der måtte have behov. Pengene fordeles mellem skolerne og administreres af skolelederen i samarbejde med lærerne.


Det er med Herlev Kommune aftalt:


” Midlerne kan anvendes til støtte til skoletaske, skoleudstyr (penalhus, geometriredskaber m.v.) samt til andre relevante formål rettet mod den enkelte elev, som ikke er en del af skolens normale økonomiske ansvarsområde i henhold til skolens rammebevilling.”


Kort sagt, en social indsats rettet mod den enkelte elev, der har brug for hjælp her og nu. Gennem årene er midlerne fra Erlevpuljen bl.a. blevet brugt til: Mælkeordninger, badeshorts, penalhus, farve blyanter, ordbog, sko og bukser, guitar, badedragt og svømmebriller, skoletasker, tilskud til forældrebetalte skolerejser, vinterstøvler, cykelhjelme, lommeregnere, frokost hver dag m.m.


Lions Herlev modtager en gang om året en kort orientering om, hvad midlerne er blevet brugt til. Lions Club Herlev får ikke oplyst navnene på de elever, der har modtaget midler fra puljen.


Midlerne til elevpuljen kommer ikke kun fra Lions Herlevs aktiviteter i byen, men også udefra. Således har Karmagruppen i Herlev to gange doneret et beløb, og senest har Marco Damgaard, medlem af Herlev Kommunalbestyrelse, doneret et beløb svarende til hans nettoindkomst i forbindelse med hans orlov fra kommunalbestyrelsen. Ønsker man at donere et beløb, så kontakt enten et medlem af Lions Herlev eller send en mail til mail@lionsherlev.dk.